JUHLI ELÄMÄÄ – hanke

Lähitapiola väistää velvollisuutensa – ystävät tarjoutuivat apuun. Juhli Elämää- hanke jatkuu! HUUTOKAUPPA > RULLAA SIVUN ALAS!

juhli

heijastin Juhli Elämää aivovamma

Heijastin voi pelastaa hengen. Juhli Elämää- heijastimen tuotoilla autat Saaraa ja muita aivovammaisia. Lahjoitamme osan tuotosta Aivovammaliitolle. Heijastimen saa hankittua itse valitsemallaan hinnalla 5€–> Laita sähköpostia juhli.elamaa@gmail.com ja saat maksutiedot.

 

Saara Auvinen, entinen yrittäjä ja ratsastusvalmentaja, vammautui työtapaturmassa elokuussa 2014. Vaikean aivo- ja niskavamman vuoksi Saara ei voi harjoittaa ammattiaan.

Saara on kiistellyt korvauksista kaksi vuotta vakuutusyhtiönsä Lähitapiolan kanssa. Saaralla oli yrittäjän täyskattava tapaturmavakuutus, jonka tulisi korvata kuntoutus-, lääkäri- ym. vammaan liittyvät kustannukset. Lähitapiola ei ole kuitenkaan suostunut korvauksiin kymmenistä lääkärinlausunnoista huolimatta. Lähitapiolan mukaan Helsingin yliopistollinen keskussairaala (HYKS) ei ole yliopistotasoinen sairaala.

Some-raivoa ja auttamisvyöry

Saara kirjoitti tilanteestaan some-postauksen, joka tavoitti noin 2 miljoonaa lukijaa ja sai aikaan runsaasti keskustelua.

Kansanedustaja Jari Ronkainen (ps) tarttui Saaran tapaukseen ja valmistelee parhaillaan lakialoitetta, jotta mm. vakuutusyhtiöiden lääkärit eivät pystyisi kävelemään yliopistosairaalassa kliinisiä tutkimuksia tehneiden erikoislääkäreiden todistusten yli.

Saaran tukijoukot halusivat auttaa ja päättivät järjestää Juhli elämää -tukikonsertin ja huutokaupan 4.10. Helsingissä. Konsertin tuotti Sampsa Astala ja järjesti Aivovammaliitto ry. 

Euroviisuvoittajan ensisinglestä hankkeelle nimi

Juhli Elämää– hanke sai nimensä Saaran puolison Sampsa Astalan ensisinglestä Juhli Elämää. Hankkeen tunnusbiisi nousi Spotifyn viraalilistan sijalle 8. Kappale on kuunneltavissa mm. Spotifysta tästä linkistä ja iTunesista.

Hyväntekeväisyyshanke Juhli Elämä- jatkuu

Konsertin ja huutokaupan tuotot menevät Aivovammaliitolle ja sitä kautta Saaran kuntoutukseen ja vamman tuomisen kustannusten kattamiseen. Osa tuotoista käytetään Saaran toiveen mukaisesti Aivovammaliitossa muiden aivovammaisten auttamiseksi.

Kooste konsertista Saaran blogissa, kirjoitus täällä. 

Kiitos Rintanappi.fi lahjoituksesta! Haluatko tukea hanketta? Hanki pinssi! Juhli Elämää-pinssin tuotoilla autat Saaraa ja muita aivovammaisia. Lahjoitamme osan tuotosta Aivovammaliitolle. Pinssin saa hankittua itse valitsemallaan hinnalla 5€--> Laita sähköpostia juhli.elamaa@gmail.com ja saat maksutiedot.

Kiitos Rintanappi.fi lahjoituksesta! Haluatko tukea hanketta? Hanki pinssi! Juhli Elämää-pinssin tuotoilla autat Saaraa ja muita aivovammaisia. Lahjoitamme osan tuotosta Aivovammaliitolle. Pinssin saa hankittua itse valitsemallaan hinnalla 5€–> Laita sähköpostia juhli.elamaa@gmail.com ja saat maksutiedot.

mira

 

Hankkeen viralliset hashtagit #JuhliElämää #SaaraAuvinen

Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt sähköpostitse juhli.elamaa@gmail.com

 

 

 

 

HUUTOKAUPPA: 

Ennakkotarjoukset

1. Lähetä sitova ennakkotarjous otsikolla HUUTOKAUPPA + TUOTENUMERO + TUOTTEEN NIMI  (valitsemasi tuote)  sähköpostilla os. juhli.elamaa@gmail.com HUOM! Lisää mukaan omat yhteystietosi: osoite ja puhelinnumero.

2. Korkeimman huudon tehnyt saa tuotteen itselleen. Mikäli samasta tuotteesta on tullut useampi sama ennakkotarjous ajallisesti ensimmäisenä jätetty tarjous on voittava. Maksu suoritetaan Aivovammaliiton tilille. Saat ohjeistuksen, mikäli tarjouksesi voittaa.

3. Voit noutaa ennakkotarjouksen Helsingissä tai voimme lähettää esineet jotka helposti kulkevat postin kautta, jos et pääse noutamaan. Veloitamme posti- ja pakkauskulut huutosumman päälle.

Huudettavissa olevat tuotteet:

Life- taulu: Sonata Artican ”Life” kannen kuva. Kyseessä on Ville Juurikkalan ja Rauli Mårdin yhteistyö ”Shot/Paint by Juurikkala/Mård”. Ville ottaa kuvan ja printataan saman tien. Sitten Rauli maalaa kuvan päälle. Uniikki taideteos joka yhdistää valokuvaa ja maalausta yhdistäen uutta ja vanhaa tekniikkaa.

Tony Kokko kommentoi:  ”Elämän puu/tree of life” Ystävyydessä on voimaa, se voi kantaa meidät vaikeiden aikojen yli. Kasvattaa vahvemmat juuren elämän puulle, joka myöhemmin voi kantaa hedelmänä ihmiselon suurimpia ja hienoimpia hetkiä. Vain mielikuvitus on rajana. Ei saa luovuttaa! Tämä taulu symbolisoi kaikkea tätä kaunista. ”

17.1. korkein huuto 200€

 Sonata Artica, Ville Juurikkala, Rauli Mård

Taulu on Sonata Artican ”Life” kannen kuva. Kyseessä on Ville Juurikkalan ja Rauli Mårdin yhteistyö ”Shot/Paint by Juurikkala/Mård”.

6. Jasmin Desing  käsintehdyt hopeakorut – riipus ja korvakorut Swarovskin kristalleilla.

6-jasmin

10. Lahjakortti: 4 viikon Mentaali- ja hyvinvointivalmennus verkossa. Lahjakortteja yhteensä 5 kappaletta. Videovalmennus tarjoaa yksinkertaisia mutta toimivia ratkaisuja oman kehityksen lisäämiseen. Valmennuksella käydään monia harjoitteita läpi, joten se ei ole passiivinen katselu, vaan aktivoiva yhteistuokio.

hyvan-olon-valmennukset

28. KVALITI Kirjakustantamolta Mikko Kunnaksen lastenkirjan Hauskaa joulua, Noksu signeerattuna. kansi_noksu

29. Lahjakortti: Omaishoidon Apu sijaistusta 3 tuntia (arvo 105€). Hintaan sisältyy ilmainen arviointi käynti ja sijaistus sovittuna ajankohtana.  Sijaistus tapahtuu asiakkaan kotona ja ennalta sovittuna aikana.  Asiakas voi olla muistisairas tai muuten valvontaa ja ohjausta tarvitseva täysi-ikäinen. Helsinki/ Espoo / Vantaa. Lahjakortti voimassa tammikuusta 2017 alkaen.

omaishoidonapu

31. Silvart korut: käsityönä polymeerimassasta valmistetut korvakorut, hiuspinnit 2kpl ja avainnauha.  Korvakorujen koukut ovat terästä.

silvander_korut

32.  Lahjakortti (arvo 50€) : Yksityinen ratsastustunti ratsastuksenopettaja Nora Smolsky opissa. Ratsastustunti voidaan toteuttaa yksityisvalmennuksena 50km säteellä Espoosta omalla hevosella tai Kirkkonummella lainaratsulla yhteistyössä Ratsutila Pakulan kanssa. Sopii kaikentasoisille – aloittelijasta aktiiviharrastajaan!

nora

 

 

 

 

 

 

37. Criollo hevosrehut tuotesetti: T-paita, lippis ja pipo

t-paita

48.  Decorsliof.fi 9 kpl d-c-fix sisustuskalvoja + d-c-fix työvälinesetin, sekä opastuksen niiden käytössä. d-c-fix kalvot soveltuvat kaikkien kuivien ja puhtaiden pintojen päällystämiseen. Kalvoilla saat uuden ilmeen keittiöösi
päällystämällä kaapin ovet taikka olohuoneeseen vaihtelua päällystämällä kirjahyllyn ja pöydän pinnat. Kalvoilla saat naarmuuntuneille taikka
muuten aikansa eläneille kalusteille
uuden elämän kodissasi. Sopii myös erinomaisesti esim. askarteluun lasten kanssa.

dc

58. Lahjakortti valmennukseen: Sirpa Brumpton. Kansainvälisen tason rats.opettajan / ratsastusvalmentajan , GK tuomari (arvo 70 €) valmennus. Lahjakortin voi käyttää omalla hevosella eri puolilla Suomea muiden valmennusten / kurssien yhteydessä.  Kalenteri löytyy: Tölt Hestar sivulta.

sirpa1