AVUSTAJAKOIRA

Avustajakoiraoppilas Uuno on 3.12.2016 Vantaalla syntynyt labradorinnoutaja. Voit seurata meidän kuulumisia blogista, Facebookista ja InstagramistaApua käyttäen tarkoituksenani on kouluttaa Uunosta itselleni avustajakoira. Avustajakoira on fyysisesti toimintarajoitteisen henkilön apuväline ja henkilökohtainen hyötykoira sekä tietysti ystävä. Olen hankkinut koiran itse ja kustannan siihen liittyvät kustannukset pienestä kuntoutustuestani, joten olen erittäin kiitollinen kaikista tukijoista: Koiravaruste.fiKana Collection , Citykoirankaveri – Petra Saarman, Back on Track, WellawareSuperNutrition, Lemmikkihotelli Tassu&TassuDagsmark Petfood Häme ruoka.

rotukoirakävely helsinki 3.9.

Haaste! Tule tukemaan AVUSTAJAKOIRIEN hankintaa & koulutusta Rotukoirakävely 2017-tapahtumaan. Koirat omistajineen kerääntyvät Töölönlahdelle kävelylle, näyttäen miten paljon iloa koirista on. Kasaa oma joukkue ja tule mukaan kävelemään hyvää! 
Ilmottaudu kävelylle 3.9. mennessä maksamalla väh. 5€ 
Ladies Kennel Clubin tilille FI51 1432 5000 1114 06, viitteellä 2017 09032. Maksu on lahjoituksesi Avustajakoira – Assistenthund ry.lle eli voit lahjoittaa haluamasi summan! Tapahtumassa myös arpajaiset, jolla pääset tukemaan Uunon matkaa aputassuksi!  Lisää Facebook-tapahtumasta täältä.

Aivovamma avustajakoiraoppilas Uuno ja Saara Auvinen Back on Trackkoira valjaat kanacollection Avustajakoira, Back on Track koiranpedillä, Saara Auvinen

Mukana matkassa, kiitos: 

koirahoitola Helsinki

koiran koulutus Helsinki, avustajakoira Citykoirankaveri - Tmi Petra Saarman

koiralle loimi, avustajakoira, koiranpeti Back On Track

koiran tarvikkeet edullisesti netistäkoiralle valjaat, hihnat, kotimainen